Arhiva kategorije: Događanja

Obavijesti o svim službenim aktivnostima predstavnika ogranka, formalnim sastancima, skupštinama, …

Postavite pitanje za aktualni sat!

     Poštovani stanovnici Grada Ivanić-Grada,

   HSLS Ivanić-Grad aktivno sudjeluje u radu Gradskog vijeća. Prije svake sjednice Gradskog vijeća održavamo naše sjednice Izvršnog odbora HSLS-a i zauzimamo stav o svim točkama dnevnog reda.

  Kako bismo poboljšali naš rad u Gradskom vijeću ovim putem Vas pozivamo da nam proslijedite svoje pitanje koje bismo postavili u Vaše ime na sjednici Gradskog vijeća.

     Na e-mail adresa je:       hsls.ivanic@gmail.com

     Unaprijed Vam zahvaljujemo na suradnji!

HSLS BANER

HSLS Ivanić-Grad izborio točku dnevnog reda na sjednici Gradskog vijeća o problematici prestanka rada specijalističkih ordinacija u Domu zdravlja Zagrebačke županije, Ispostava Ivanić-Grad!

     Nakon održane tematske sjednice Županijskog vijeća HSLS-a Zagrebačke županije ipak se nešto pokrenulo!

     Vijećnik HSLS-a, g. Ilija Krištić zatražio je na 17. sjednici Gradskog vijeća Grada Ivanić-Grada točku dnevnog reda  oko rješavanja problema ukidanja specijalističkih ordinacija u Domu zdravlja. HSLS Ivanić-Grad smatra da rješavanje tog problema treba biti prioritet Grada Ivanić-Grada a potrebno ga je rješiti u suradnji s Zagrebačkom županijom i Ministarstvom zdravlja.

     Gradonačelnik je reagirao a na 19. sjednici Gradskog vijeća Grada Ivanić-Grada prva točka dnevnog reda je: ”Informacija o problematici prestanka rada pojedinih specijalističkih ordinacija u Domu zdravlja Zagrebačke županije, Ispostava Ivanić-Grad” na kojoj će Gradonačelnik izvijestiti o pokrenutim radnjama.

     HSLS je pokrenuo, Grad nastavio i nadajmo se da će se problem riješiti na dobrobit svih stanovnika Grada Ivanić-Grada!

Dopis Ministarstvu zdravlja – problematika Doma zdravlja Zagrebačke županije, Ispostava Ivanić-Grad

HSLS Ivanić-Grad zatražio točku dnevnog reda na sjednici Gradskog vijeća o rješavanju problema ukidanja specijalističkih ordinacija u Domu zdravlja

Vijećnik HSLS-a, g. Ilija Krištić zatražio je točku dnevnog reda na sjednici Gradskog vijeća Grada Ivanić-Grada oko rješavanja problema ukidanja specijalističkih ordinacija u Domu zdravlja. HSLS Ivanić-Grad smatra da rješavanje tog problema treba biti prioritet Grada Ivanić-Grada a potrebno ga je rješiti u suradnji s Zagrebačkom županijom.

2000 potpisa

 • Referendum HAC potpisan
  Referendum HAC potpisan
  HSLS - Ivanić Grad
 • Referendum HAC potpisan
  Referendum HAC potpisan
  HSLS - Ivanić Grad
 • Referendum HAC potpisan
  Referendum HAC potpisan
  HSLS - Ivanić Grad

Ogranak HSLS-a Ivanić-Grad zahvaljuje svima koji su potpisali zahtjev za referendum protiv monetizacije autocesta. U Ivanić-Gradu smo, zajedničkim snagama sa sindikatima i volonterima, uspjeli skupiti oko dvije tisuće potpisa.

Referendum protiv monetizacije

 • Referendum protiv monetizacije
  Referendum protiv monetizacije
  HSLS-Ivanić-Grad u organizaciji prikupljanja potpisa
 • Referendum protiv monetizacije
  Referendum protiv monetizacije
 • Referendum protiv monetizacije
  Referendum protiv monetizacije

 

Ogranak HSLS-a Ivanić-Grad pridružio se akciji prikupljanja potpisa za referendum protiv monetizacije autocesta. Potpisi se prikupljaju svaki dan od 11. do 25. listopada 2014. na Trgu Vladimira Nazora. Više o samoj akciji

Izborna skupština

20140212_182948


 

U ponedjeljak, 2. prosinca 2013. godine održana je Izborna skupština HSLS-a, Ogranak Ivanić-Grad. Dosadašnji predsjednik Ogranka HSLS-a, g. Ilija Krištić podnio je detaljno i kritičko izvješće o radu u kojem je sumiran rad Ogranka u prošlom mandatu.

Nastavi čitati